Klantenservice

Heeft u vragen over de installatie of de producten van LampenVoorBuiten.nl? Of kunt u een bepaald product niet vinden op deze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst!

Bedrijfsinformatie LampenVoorBuiten.nl

LampenVoorBuiten.nl is al sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van klassieke buitenverlichting, buitenlampen en tuinverlichting. Wij verkopen een breed scala aan producten en accessoires. Geen dure winkel met personeel, maar altijd geprijsd. LampenVoorBuiten.nl streeft naar de hoogste kwaliteit, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht het onverhoopt toch een keer tegenzitten, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Bij LampenVoorBuiten.nl vindt u altijd wat u zoekt. Snel besteld en veilig betalen op de manier die u het prettigst vindt. Wij hanteren geen verzendkosten en versturen alle zendingen binnen Nederland met de TNT post. Spoedlevering per koerier is tevens mogelijk in heel Europa. Defect product? Neem direct contact met ons op.

Levering door heel Europa

Wij leveren aan particulieren, bedrijven en door geheel Europa aan wederverkopers. Voor wederverkopers bieden wij de mogelijkheid dropshipments uit te voeren aan hun klanten. Voor bedrijven en overheidsinstellingen is het overigens ook mogelijk om op rekening te bestellen.

Assortiment Buitenverlichting

Onze buitenverlichting is voornamelijk afgeleid van oud-Hollandse modellen. Onze producten worden gegoten in een zandmodel van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De gegoten armaturen worden afgebraamd voordat ze worden gechromateerd, het zogenaamde primerchromateren. Dit chromateren geeft een transparante laag op het aluminium die corrosie tegen gaat en voor een goede hechting van de uv-bestendige poedercoating zorgt. De polyester poedercoating is gebaseerd op een 2-lagensysteem en wordt met circa 200° ingebrand

Al onze kappen zijn vervaardigd van hoogwaaardig aluminium, koper of brons. Alle kappen worden geleverd met glas. De ronde kappen kunnen ook voorzien worden van een kunststof acrylaaten beker. Dit is minder gevoelig voor vandalisme.

In alle kappen kan moderne verlichting worden toegepast. Zowel gloeilampen als spaarlampen zijn een mogelijkheid.

Kleurstelling

Standaard worden de lampen geleverd in de kleur antiek groen. Alle andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk tegen een meerprijs. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. De extra levertijd van is 7 tot 14 dagen.

Kom naar onze showroom

Wenst u de producten te zien voordat u overgaat tot aankoop? Of wilt u een product afhalen? Maak dan direct een afspraak voor een bezoek in onze showroom te Utrecht.

Onderhoud

Door de lampen regelmatig te reinigen voorkomt u dat de beschermlaag wordt aangetast. Beschermlagen zijn gevoelig voor zuren, zout en andere agressieve stoffen en verouderen hierdoor sneller. Wij adviseren daarom het product boven de grond te plaatsen en in het voor en najaar te reinigen. Hierdoor wordt de levensduur van het product gewaarborgd. Doe dit niet met een hoge drukspuit maar met een doek en water.

Garantie

Al onze buitenverlichting voldoet aan de hoogste eisen en wordt door ons volledig gegarandeerd voor 5 jaar. Als u aan de kust woonachtig bent adviseren wij u dit aan te geven dan kunnen wij de lampen een keer extra coaten om zo ook aan deze garantie te kunnen voldoen.

Privacy statement

Lampen voor Buiten kan uw persoonsgegevens gebruiken om een klantenbestand samen te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen vertrouwelijk behandeld worden.Indien u geen relevante aanbiedingen wenst te ontvangen kunt u dit aan ons kenbaar maken door te mailen naar info@lampenvoorbuiten.nl

Zichttermijn / herroepingsrecht 

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 7 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. 

Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Lampen voor buiten heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 7 werkdagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij Lampen voor buiten. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. 

Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Lampen voor buiten er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. 

Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.